Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2017 14:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Proč už Teri není Blitzen, proč smazala všechna česká videa a kam se posune její kanál? Dozvíš se v nejnovějším videu

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Oblíbená česká youtuberka vydává video, kde vysvětluje mnoho dlouho nezodpovězených otázek.

České YouTube scéně dlouhá léta kralovala Teri Blitzen, jejíž kanál si díky primárně ženskému obsahu oblíbilo množství mladých dívek, ale v konečném důsledku ji můžeme označit za jednoho z nejzásadnějších influencerů vůbec. Časem však přišla na to, že se tímto směrem již ubírat nechce a jednoho dne vymazala (resp. znepřístupnila) kompletně celou svou tvorbu a nahradila ji nejprve cestovatelským videem a potom i dvěma motivačními vizuály, které definuje v první řadě vyspělost. A to i přesto, že Tereza oslaví 18 let až za několik měsíců. Následovalo delší ticho, během kterého však youtuberka fanouškům slibovala, že v dohledné době odpoví na všechny nejzásadnější otázky.

Očekávané video je nyní konečně venku a přesně jak bylo avizováno, v anglickém jazyce. Teri v něm vysvětluje vše důležité kolem své starší tvorby a zároveň prozrazuje, čemu by se v dohledné době chtěla věnovat. Prozrazuje, že pracuje na vlastní módní značce a pro ty všímavejší i to, proč ze svého původního youtube nickname vymazala přezdívku Blitzen. Více už ale v samotném videu níže.

Domů
Sdílet
Diskuse