Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2017 11:25
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Máslo nad zlato. Řetězec BILLA schytává posměch kvůli případu zákazníka, který se po přezkoumání svého nákupu nestačil divit

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zákazník se po nákupu v BILLE dočkal nemilého překvapení. Jeho pochutina neobsahovala ani zdaleka tolik másla, kolik by měla.

Téma zdražování cen másla v posledních týdnech silně rezonuje celou českou společností a už se dokonce stalo vděčným námětem pro nepřeberné množství různých žertů a vtipných obrázků. Nijak zvlášť do smíchu však ve středu nebylo Davidu Tobrmanovi z Plzně, když po nákupu v jedné z prodejen řetězce BILLA nahlédl na obsah své plněné kaiserky. Ačkoliv totiž etiketa na pochutině oznamovala přítomnost másla, ve skutečnosti se jednalo o zcela zanedbatelnou porci, která jen dokazuje, o jakou vzácnost se v dnešní době jedná.

Nespokojený zákazník David se proto rozhodl podělit se o své zjištění s ostatními přímo na oficiální facebookové stránce známého potravinového řetězce, kam přiložil i fotku oné inkriminované housky. A asi nemusíme ani dodávat, že pod příspěvkem se okamžitě začaly hromadit reakce tisíců uživatelů, kteří posměšky na stranu BILLY nijak nešetřili.

Příspěvek i s reakcemi uživatelů si můžete prohlédnout na tomto odkazu

Máslo nad zlato. Řetězec BILLA schytává posměch kvůli případu zákazníka, který se po přezkoumání svého nákupu nestačil divit
Zdroj: Facebook

Obchodní řetězec se Davidovi omluvil a nedostatek másla odůvodnil pochybením zaměstnance. Na vině tak prý není současná cena tohoto mléčného výrobku. „Kontaktujte vedoucího prodejny, kde jste housku zakoupil a dostanete zpět Vaše peníze za housku,“ dodala BILLA ve své reakci.

Zda David radu uposlechl a dostal nakonec zpátky své peníze, netušíme, jisté je jen to, že svým příspěvkem zlepšil den tisícům lidí a zároveň jej zřejmě poněkud znepříjemnil několika zaměstnancům obchodu. Ale no co, šetřit se musí.

Domů
Sdílet
Diskuse