Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2017 18:10
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pil C odhaluje, co se skrývá za datem 28/10/2017. Dočkáme se jeho druhého sólového alba

HUDBA
Uložit Uložené

Zatím není znám název, hosté a ani více konkrétních informací, ale vše bychom se měli postupně dozvědět během následujících dní.

Ještě během léta jsem sám se sebou vedl krátkou diskusi o tom, zda náhodou Pil C nemá po skoro třech úspěšných letech v plánu definitivně ukončit kariéru. Přeci jen, v porovnání s obdobím před vydáním debutového alba působil na veřejnosti, sociálních sítích i koncertech jiným, řekněme sebevědomějším dojmem a udržoval si image standardního áčkového slovenského rapera. Časem jsem si však uvědomil, že se stalo přesně to, co nám on sám dlouho přizvukoval. HYPE uzavřel jednu kapitolu jeho života a s přihlédnutím ke všem okolnostem byl prostě správný čas trochu zpomalit a věnovat se co nejvíce sobě. Jeho mírný distanc od scény dnes vnímám jako nejlepší možný krok.

 

novy album alebo novy track? #DoRokaAdoDna

Príspevok, ktorý zdieľa PIL C (@pil_c),

Jen ten, kdo si dokáže vytvořit odstup od toho, co ho nejvíce naplňuje, má ten skutečně střízlivý pohled. Nebo se k tomu aspoň tak trochu blíží. Toto vše dokázal více než efektně přetavit do věci Silent Hill, která, i když se to mnohým nezdá, je combackem, s jakým může přijít jen hlava Comebackgangu. Pokud si zároveň dáme dohromady všechny úryvky ukázek, které jsme již měli možnost slyšet, asi budeme moci mluvit o návratu k časům Lost, Pompeje nebo Peroxid. A to vše v podání člověka, který je opět o několik let starší, vyzrálejší, má jiný pohled na svět a něco i zažil.

Dnes jsme se zde však sešli kvůli informaci o tom, že dlouho zmiňovaný datum 28/10/2017 našel rozuzlení. Původně si mnozí mysleli, že půjde „jen“ o další skladbu, resp. videoklip, ale nyní vám už můžeme oficiálně a s potěšením oznámit, že se můžete připravit na Pil Cho druhé studiové album se zatím neznámým názvem. Bohužel jsme se nedočkali zveřejnění žádných konkrétních informací, ale s ohledem na skutečnost, že zmíněný datum tu máme už o pár týdnů, cover i tracklist můžeme očekávat v nejbližších dnech.

 

Novy Album 28.10.2017

Príspevok, ktorý zdieľa PIL C (@pil_c),

Domů
Sdílet
Diskuse