Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. října 2017 13:57
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ego zveřejňuje název i datum vydání dlouho očekávaného sólového alba

HUDBA
Uložit Uložené

Třetina Kontrafaktu nám album slibovala dlouhých 9 let, ale nyní je již nad slunce jasnější, že se ho dočkáme v tomto roce.

Snad nikdo nepochybuje o tom, že Ego patří mezi dvojici nejlepších raperů, kteří kdy na slovenské rapové scéně působili. Lyricky, technicky i hudebně extrémně nadaný rodák z Piešťan má však ve své dlouhé kariéře jednu díru, kterou se chystá vyplnit už skoro 10 let. Jde pochopitelně o jeho debutové sólové album. Každý jeden z Egových kolegů se dokázal s tímto náročným úkolem poprat už o něco dříve, ale na dobré věci si velmi rádi počkáme a samozřejmě se nám to říká o něco jednodušeji s přihlédnutím k dnes zveřejněné skutečnosti.

Ego na své sociální sítě před několika týdny uveřejnil dlouhý seznam klíčových slov, která měla být návrhy pro název jeho avizovaného debutu. Většina z nich nám připadala dost náhodně a upřímně jsme si nedokázali představit vesmír, ve kterém vybírají titul alba pro takto etablovaného interpreta fanoušci, ale ve výsledku to nedopadlo až tak špatně. Oficiálně dnes třetina Kontrafaktu oznámila, že album se bude jmenovat PRECEDENS a světlo světa spatří už v prosinci tohoto roku, tedy za pár týdnů. Zatím jsme se dalších informací nedočkali, ale Ego má ve zvyku prozrazovat je například prostřednictvím live streamování na Instagramu, a tak ho určitě nezapomeňte sledovat.

Domů
Sdílet
Diskuse