Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. října 2017 17:59
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Z matky a syna se stal otec s dcerou. Oba totiž změnili pohlaví a po roce terapií se cítí lépe než kdy předtím

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Krásná Corey si chtěla změnit pohlaví už od jedenácti. Její matka měla shodou okolností stejné záměry.

11letý chlapec Corey Maison věděl, že by byl šťastnější, kdyby byl dívkou. Bál se to však říci rodičům a vůbec netušil, že jeho matka, Erica, již byla v procesu změny pohlaví – ze ženského na mužské. O několik let později se jejich silný vzájemný a přímý vztah změnil z matky a syna na otce a dceru.

Ze začátku to však vůbec nebylo jednoduché. Stejně tak, jak se bál Corey prozradit cokoliv, nic nevyšlo ani z úst Ericy, která se bála reakce dětí i svého manžela. Oba však se vším vyšli na světlo a po nekonečných měsících diskusí, domluv, kompromisů a nepříjemných rozhodnutí se oba vydali na roční cestu změny pohlaví. Erica podstoupila dvojitou masektomii i mnoho testosteronových terapií a nyní spolu se šestnáctiletou Corey tvrdí, že se cítí lépe než kdykoliv předtím a jsou více než šťastní, že se k tomuto odvážnému rozhodnutí odhodlali. Má to však i extra příchuť, Erica, která dnes vystupuje už jen pod jménem Eric, je stále v manželském svazku s mužem, který stojí i za početím Corey.

Domů
Sdílet
Diskuse