Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. října 2017 18:17
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

V nejnovějším klipu Marilyna Mansona účinkuje jeho dlouholetý kamarád Johnny Depp. Výsledek jejich spolupráce je více než bizarní

HUDBA MARILYN MANSON
Uložit Uložené

Vychutnej si novinku v podobě dvou géniů světového showbyznysu.

Kolem skladby, která nese příznačný název SAY10, vzniká vlna zájmu již od její první ukázky z konce minulého roku. Kontroverzní zpěvák Marilyn Manson v ní trhá stránky z Bible, z Boha a Satana si volí jasnou volbu a fanoušci se domnívají, že zabíjí prezidenta Donalda Trumpa. Krátký teaser už oficiálně nenajdeš, ale protože je internet naštěstí příliš mocné médium, prohlédnout si ho můžeš níže.

Před několika hodinami, více než po roce čekání, přichází umělec s finální nahrávkou s doprovodným videoklipem. Hlavní role se zhostil Johnny Depp, se kterým zde vede menší psychologický souboj a opomenout nemůžeme ani masturbující herečku. Na výsledek se můžeš podívat na jeho oficiálním kanálu na YouTube.

Desáté studiové album rockové legendy s názvem Heaven Upside Down vyšlo 6. října a objednat si ho můžeš na oficiální stránce. Marilyn Manson je zpět a my se už nyní těšíme na jeho koncertní šňůru se zastávkami v Praze i ve Vídni.

Domů
Sdílet
Diskuse