Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2017 11:55
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Instagramová modelka nechtěně streamovala vášnivé chvíle v posteli s přítelem. Fanouškům vzkazuje, aby scénu vymazali ze své paměti

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Úplnou náhodou se dnes dá způsobit pěkný skandál.

Existuje hromada způsobů, jak se stát na internet populární osobností, nebo svou popularitu zvýšit, avšak využívání vlastní intimity a nahoty zřejmě nepatří mezi ty nejlepší nápady. Přesvědčila se o tom 18letá modelka Kristen Hancher, která má na Instagramu téměř 4 miliony fanoušků a člověk by si proto řekl, že zbytečně nepotřebuje vyvolávat skandály, aby se o ní ještě více mluvilo, ale opak je pravdou. Kristen se údajně úplnou náhodou podařilo zapnout livestream na Instagramu přesně ve chvíli, kdy si se svým přítelem Andrewem užívali divoké radovánky v posteli a během dlouhých 3 minut si její vysílání naladilo až 14 tisíc zvědavých fanoušků, kteří místo zajímavé části z jejího dne dostali pohled rovnou do její ložnice.

Instagramová modelka nechtěně streamovala vášnivé chvíle v posteli s přítelem. Fanouškům vzkazuje, aby scénu vymazali ze své paměti

Naneštěstí pro zvrhlíky za mobily, fotoaparát byl otočen na druhou stranu, a tak nikdo z nich Kristen neviděl přímo při činu, avšak namísto vizuální části to Kristen všem vynahradila zvukovou složkou, protože hlasitě vzdychala a celý postelový zážitek doprovázela vášnivými výkřiky. I když se nikomu nechce věřit, že live stream spustila dvojice úplnou náhodou, Kristen alespoň relativně zvládla dostat situaci pod kontrolu, protože se v příspěvku svým fanouškům vícekrát omluvila a poprosila je, aby celý incident vymazali z myslí, což však pro většinu z nich nebude možné.  

Domů
Sdílet
Diskuse