Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2017 12:00
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Eminem zničil Donalda Trumpa ve fenomenálním freestylu. Do trefných rýmů zahrnul i Severní Koreu a rasismus

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Legendární raper si nebral servítky.

O Eminemovi se již delší dobu šeptá, že v tajnosti připravuje své nové album, ale pokud se právě nevěnuje nahrávání nových skladeb, pak si dokáže najít čas i na to, aby adresoval současné problémy Spojených států amerických. Na předávání cen BET Hip Hop Awards všechny překvapil svým téměř 5minutovým freestylem s názvem The Storm, který téměř do puntíku věnoval Donaldu Trumpovi a způsobu, jakým vede zemi. Eminem v trefných rýmech rapoval o současné situaci s rasismem ve společnosti, prezidenta zničil i za přístup ke hrozbě jaderné války se Severní Koreou a nebál se ho nazvat starým rasistickým dědečkem.

Eminem již v minulosti vyjádřil svou nespokojenost s tím, kdo stojí v čele USA, ale tentokrát zvolil mimořádně přímý způsob kritiky a jeho fanoušci si to zamilovali. Svým fanouškům dokonce poslal jasný vzkaz, že nakreslil čáru a buď si lidé vyberou jeho, nebo Trumpa, protože žádný prostor mezi nimi neexistuje. Na konci poslal prezidentovi i příznačný střední prst, a tak opět dokázal, že Eminem je legendou, jaká se narodí pouze jednou.


Domů
Sdílet
Diskuse