Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2017 16:06
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Největší pražská rapová indoor událost už tento víkend. Přijď na Black Mall Festival, kde vystoupí H16, Ego, Smack, Pil C, Logic a další!

HUDBA ČESKO RAP SLOVENSKO
Uložit Uložené

Obchodní centrum Arkády Pankrác pohostí už tuto sobotu Black Mall Festival. Dvě stage, hutný zvuk a současná rapová špička se po roce vrací na největší pražskou rapovou indoor událost.

Nejúspěšnější interpreti české a slovenské rapové scény se vrací na stage druhého ročníku Black Mall Festivalu a my máme o celé události podrobné informace. Akce proběhne už tento víkend, v sobotu 14. října 2017, a stejně jako loni to bude večer nabitý k prasknutí. 

Letošní rok si organizátoři připravili pro fanoušky současného rapu nadupaný seznam hostů zahrnující Smacka, Pil C-ho, Ega, Logica (spolu s Nik Tendem, Robinem Zootem a Jimmy Dicksonem), H16, Majka Spirita, Strapa, DJ Wiche, Blackwood a dalších zajímavých interpretů.

Největší pražská rapová indoor událost už tento víkend. Přijď na Black Mall Festival, kde vystoupí H16, Ego, Smack, Pil C, Logic a další!

První vlna vstupenek je už dávno beznadějně pryč, a proto pokud nechceš zbytečně riskovat, doporučujeme nákup lístků nejvýhodněji v předprodeji v síti Ticketportal za férových 399 Kč, na místě potom za 499 Kč. Dobrým nápadem je i nákup VIP vstupenek 799 Kč, které ti poskytnou speciální přístup do VIP zóny s nejlepším výhledem na stage, drobným občerstvením, samostatným WC a šatnou zdarma.

Takže nezapomeň – sobota 14. 10., OC Arkády Pankrác (Na Pankráci 86, Praha 4), dvě stage, výborný rapový zážitek.

Facebook event

Domů
Sdílet
Diskuse