Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2017 23:32
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Chester Bennington natočil pouhých 6 dní před svou smrtí veselé Carpool Karaoke. Rodina se rozhodla zveřejnit ho na jeho počest

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zpěvák kapely Linkin Park radostně zpíval a vtipkoval.

Zpěvák kapely Linkin Park Chester Bennington opustil tento svět už v červenci, ale pouhých šest dní před svou sebevraždou natočil v dobré náladě společně s kamarády z kapely Carpool Karaoke. Namísto moderátora Jamese Cordena se v něm objevil americký komik Ken Jeong a i když to delší dobu vypadalo tak, že nahrávka nikdy nespatří světlo světa, Chesterova rodina se nakonec rozhodla video zveřejnit a kapela Linkin Park ho nahrála na svůj Facebook.

Chester v něm více než 20 minut jezdí po americkém Los Angeles a zpívá nejen vlastní skladby, ale také hity od Red Hot Chili Peppers či kapely Outkast, a tak nic nenasvědčuje tomu, že by ho uvnitř trápily deprese, které zanedlouho vyvrcholí tragicky. I radostné Carpool Karaoke podtrhuje to, že deprese nemusí mít žádné externí příznaky a i když nás už Chester nikdy nepotěší svým charakteristickým hlasem na koncertu, připomeňme si ho alespoň v radostných chvílích plných zpěvu a vtipkování.

Domů
Sdílet
Diskuse