Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2017 18:59
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Dryman a Soulcox z A51 ti nabízí Dvakrát tolik. Na novém basslinovém tracku mu hostují Pain, Tubs, Blako a další

HUDBA HUDBA RAP
Uložit Uložené

Nová ukázka z Drymanova připravovaného mixtapu 123MAN vol. 3, kde hostuje Pain, Tubs, Blako, Braush, Joshua, Ridig a Batrs.

Známý producentský člen labelu Archetyp 51 – Dryman už má za sebou několik svých vlastních projektů. Na dvou předešlých mixtapech 123MAN MIXTAPE vol. 1 nebo vol. 2 spolupracoval např. s Hugo Toxxxem, Smackem, Igorem, Maratem nebo Tchagunem. Tyto dva mixtapy si můžeš stáhnout na tomto odkazu.

Do svých projektů vkládá velké množství času a energie a i to je důvod, proč se můžeme těšit na třetí pokračování Eins Zwei Dryman Mixtape, jehož vydání je téměř za dveřmi. Co na něm nalezneme? 

Sám Dryman postupně odhaluje některé skladby na oficiálním A51 YouTube kanálu, takže už víme jistě, že se na něm objeví zpěvačka StiliAsap Jarda z Opaku Dissu nebo slovenský raper Gleb. Na skladbách pracuje spolu s producentem Johnem Soulcoxem.

Nyní oba producenti odkryli své další hosty. Jedná se o pražská nadějná jména – o Paina, Tubse, Blaka, Braushe, Joshua, Ridiga a Batrse, kteří spolu do tracku Dvakrát tolik opravdu dávají všechno. O videopodklad se postarali Holub Videos. 

Domů
Sdílet
Diskuse