Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2017 2:46
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Opilá Pink napsala Eminemovi odvážný e-mail, zda by s ní nechtěl nahrát skladbu. Raper ji odpovědí zaskočil

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Zpěvačka rychlou a jasnou odpověď nečekala.

Zpěvačka Pink patří mezi nejznámější hudebnice na celém světě a díky svým skladbám si vysloužila už řadu ocenění. Držitelka ceny Grammy však má před mnoha osobnostmi velký respekt a jednou z nich je i raper Eminem. Pink při tvorbě svého nového alba Beautiful Trauma pracovala i na rapové skladbě a po jejím dopsání dostala bláznivý nápad, že by si v ní jednu sloku mohl střihnout i samotný král rapu. Eminema sice už párkrát potkala, ale neměla k němu žádný bližší vztah, a tak se ho rozhodla oslovit až po dlouhé noci plné vína a hledání potřebné odvahy.

Po příchodu domů si sedla za počítač a Eminemovi napsala zamilovaný dopis o tom, jak moc uznává jeho tvorbu, jak pracuje na svém novém albu a jaká by byla šťastná, kdyby Eminem souhlasil a přišel jí zarapovat na jednu z písniček. Nečekala od toho hodně, ale v podroušeném stavu e-mail odeslala a čekala, jestli se raper vůbec někdy ozve. Kupodivu mu to netrvalo dlouho a prakticky hned zpěvačce odepsal, avšak zůstal věrný své osobnosti a namísto dlouhé zprávy o tom, jak mu bude potěšením splnit její přání, jí jednoduše napsal „Okay“. Sice nedoporučujeme jen tak komukoliv opít se a pak posílat Eminemovi srdcervoucí maily, ale pokud jsi právě zpěvačka Pink, pak je možné, že to zafunguje a legendární raper za tebou přijde do nahrávacího studia.

Doporučeno
Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly 9. června 2023 8:30


Domů
Sdílet
Diskuse