Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2017 2:48
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muž vyhrál v loterii 106 milionů korun, sbalil se a opustil svou manželku. Potají si vypral oblečení a vypařil se i s pasem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Peníze mění charakter.

Peníze mění lidi a velmi nešťastně se o tom přesvědčila i Kanaďanka Denise Robertson poté, co její manžel vyhrál v loterii více než 106 milionů korun (6,1 milionu kanadských dolarů). Maurice Thibeault společně se svou manželkou vždy snil o tom, jak vyhrají v loterii, koupí si dvě klasická americká auta a velkou farmu někde uprostřed ničeho a budou si žít svůj život bez každodenních starostí.

Utopické představy se však pro Denise rychle změnily v noční můru, protože Maurice nedávno přišel domů a celý večer strávil praním svého oblečení. Zdálo se jí to podezřelé, ale on jí tvrdil, že si ho chce jen roztřídit a potřebuje ho mít čisté. Namísto třídění oblečení se sbalil a z ničeho nic odešel i s cestovním pasem v ruce, protože v té chvíli už věděl o své pohádkové výhře. Žádná manželská představa ho nezastavila v tom, aby svou ženu nechal napospas osudu a šel hledat štěstí se svými penězi někde jinde, jenže nečekal, že Denise bude mazaná a najme si rovnou právnickou firmu.


Denise nyní tvrdí, že i když technicky peníze v loterii vyhrál její manžel, polovina z výherní částky patří jí a bude se za svá práva bít i na soudu. Její právnická firma už podala stížnost, podle níž si Maurice nebude moci převzít výhru, aniž by byla detailně prověřena, a tak bude ještě zajímavé sledovat, jak celý příběh dopadne. Maurice momentálně zklamal svou manželku a nepředpokládáme, že by se k němu Denise chtěla vrátit, a proto pravděpodobně přijde o polovinu své výhry a ještě bude každému pro smích.

Domů
Sdílet
Diskuse