Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2017 12:30
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Ego v bundě Louis Vuitton x Supreme za 150 000 Kč nebo Leoš Mareš. Jak zvládly známé osobnosti přechod do chladnějších dní?

MÓDA
Uložit Uložené

Na módě začíná čím dál víc záležet i mediálně známým osobnostem, které si mohou dovolit i hříšně drahé kousky.

Rap a móda“ byla v době svého vydání (2013) těžko pochopitelná slova pro drtivou většinu domácí scény, avšak za čtyři rok později neexistuje raper, který by neřešil, co má na sobě oblečeného či obutého. V dnešním článku ale nebudeme zmiňovat jen hudebníky, ale zavítáme také do vod sportu či mediálního světa, kde se prostě vyplatí vypadat dobře a stylově.

Nevyhneme se tak ani jménům jako Leoš Mareš, Dominika Cibulková, Pil C, Tereza Haščáková nebo Dalyb, jejichž vkus je možná místy mírně přestřelený, ale většinou mohou posloužit jako vhodná inspirace.


Ego nám v reportáži FASHION DEALã prozradil, že si nedávno koupil bundu za 6 000 €, čímž rozproudil vlnu diskuzí o tom, jakou a dnes tu máme odpověď. Jak mnozí správně tipovali, jde o denimový kousek z kolaborace Louis Vuitton x Supreme. Piešťanský raper vypadá velmi spokojeně, zatímco Dalyb pěkně odpočatě.

Ego v bundě Louis Vuitton x Supreme za 150 000 Kč nebo Leoš Mareš. Jak zvládly známé osobnosti přechod do chladnějších dní?
Zdroj: Filip Poreba

U slovenské rapové smetánky ještě chvilku zůstaneme, jelikož Pil C nechybí v žádném podobném článku. Člen rodiny adidas v teniskách německého výrobce, kalhotách ACRONYM a péřové bundě z nedávného dropu Supreme x Stone Island v hodnotě přibližně 30 000 korun.

 

Príspevok, ktorý zdieľa PIL C (@pil_c),

Nejznámější slovenská topmodelka Michaela Kociánová si ještě nedávno užívala sluneční paprsky v Los Angeles, odkud pochází i daný snímek plná dobré nálady. Široké kalhoty, bílé tričko, zajímavé brýle a legendární tenisky Vans. Jednoduchá kombinace, která dokáže okouzlit či inspirovat. V případě zájmu o tenisky můžete navštívit stránky Footshopu.

NobodyListen vsadil na mikinu z vlastního merche VR/NOBODY. Outfit doplňují oblíbené tenisky Converse x PLAY COMME des GARÇONS a úzké rifle.

Samey a Dalyb si před odletem z Londýna stihli zapózovat před objektivem Lousyho Aubera v kouscích Air Jordan, NikeLab, Vans, Levi's nebo The North Face. Oblíbené kluci z Košic se většinou trefí do černého.

Soňa Skoncová si užívá babí léto i mimo hranice Slovenska, například v Nice, kde vsadila během návštěvy města na sportovní vzhled. Tenisky Ultraboost od adidas jsou snad to nejlepší, co momentálně můžete dopřát svým nohám.

V dnešním výběru nechybí ani partner výše zmiňované moderátorky Robo Reis. Batoh MCM, mikina bez kapuce od adidas Originals nebo bílé Yeezy Boost 350 patří mezi jeho nejoblíbenější kousky.

Dominika Cibulková patří mezi nejlépe oblékané Slovenky, což daný outfit složený z kousků Dior jen potvrzuje. Doplňky jsou už tradičně od výrobců Cartier a, samozřejmě, ALO Diamonds.

Český štramák Leoš Mareš ve spodním prádle Supreme, kalhotách a nadrozměrné MA-1 bundě (bohužel) neznámé značky

Módní nadšenkyně Bronka Baníková v nadrozměrném topu značky HBA, kterou svého času pohřbil i A$AP Rocky.

P.S. Věříme, že tentokrát tu neuvidíme žádné blbé poznámky na postavu bývalé blogerky s neokoukaným vkusem.

Tereza Haščáková aka TTAPPLE v růžových Converse z Footshopu, overalu Guess a tričku vlastního návrhu.

Domů
Sdílet
Diskuse