Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2017 16:20
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Miluješ moderní hudbu, streetovou kulturu a stylové sneakers? Přijď už tento víkend na Teniskology, festival plný jedinečné zábavy

MÓDA HUDBA RAP
Uložit Uložené

20–21. října, OD Kotva, 5 různých zón, natřískaná stage, 2 dny exkluzivní teniskové zábavy – to je třetí ročník Teniskology, nejlepšího sneaker eventu ve střední Evropě! Co nás čeká?

Teniskology je tady! Už tento víkend, tj. 20. a 21. října 2017, proběhne v pražském OD Kotva (nám. Republiky 656/8) třetí ročník tohoto populárního sneaker eventu, a pokud se považuješ za milovníka nejmodernějších tenisek, sportu, kvalitního oblečení, skvělé hudby a prostě streetové kultury obecně, tak tady rozhodně nesmíš chybět! Čekají na tebe tři patra narvaná k prasknutí s možnostmi nákupů na desítkách prodejních míst (Vánoce jsou už přeci jenom za dva měsíce), slam dunk exhibice, taneční shows, rapová, pěvecká i DJská vystoupení, inspirativní workshopy a přednášky – zkrátka všechno, co na takovou událost patří. 

Miluješ moderní hudbu, streetovou kulturu a stylové sneakers? Přijď už tento víkend na Teniskology, festival plný jedinečné zábavy
Zdroj: Teniskology

Teniskology je tím největším teniskovým eventem v celé střední Evropě. V pěti zónách – Urban lifestyle, Sport, Digital, Zábava a Chill-out se najde každý. Pohltí tě cool inovace z digitálního světa a ty nejlepší bary a gurmánské zážitky probudí vaše chuťové buňky. To vše bude zakončeno jedinečnou sobotní afterparty.

I letos má festival Teniskology své guru. Street kulturu, hudební scénu a sport budou tento rok reprezentovat Klára Vytisková, Dalyb, Lukáš Vácha a Tomáš Berdych. Program bude nabitý. Během dvou dnů se na hlavní stage vystřídají například Emma Smetana, DJ Wich, Viktor Sheen, VR/Nobody, Mladej Moris, Annet Charitonová, Calin, Smack, ale také Dalyb a Klára Vytisková & The Pop. Naprostou novinkou budou talks se zajímavými lidmi. V The MAG studiu jich uvidíš více než 10 každý den.

Miluješ moderní hudbu, streetovou kulturu a stylové sneakers? Přijď už tento víkend na Teniskology, festival plný jedinečné zábavy

Vstupenky na jeden den události seženeš v předprodeji za 190 Kč, na oba dva dny za 290 Kč, přičemž na místě budou za 230 Kč/330 Kč (kupovat je můžeš na goout.net). Velkolepá after party v uzavřeném OD Kotva potom proběhne v sobotu 21. října 2017 a potrvá až do nedělního rána. Tam ti stačí pásek na jakýkoliv den.

Doporučeno
Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD 19. dubna 2024 15:00

Na Teniskology se dostaneš snadno metrem do stanice Náměstí Republiky nebo tramvají č. 8, 15, 26, 36 na zastávku Náměstí Republiky. Více informací najdeš na webu Teniskology, na Facebooku a Instagramu. Nezapomeň se o víkendu stavit i ty!

Domů
Sdílet
Diskuse