Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2017 13:42
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Eminem byl prohlášen za nejlepšího rapera všech dob. Fanouškové ho posunuli na první příčku před Tupaca i Biggieho

HUDBA EMINEM RAP
Uložit Uložené

Americký raper předběhl všechny legendy.

Mezi fanoušky rapu obvykle jen těžko najdou tisíce lidí společnou řeč, ale podle výsledků hlasování na webu Ranker většina z nich souhlasí s tím, že Eminem je nejlepším raperem všech dob. Do velkého hlasování se zapojily stovky tisíc lidí, a i když množství starších fanoušků rapu, kteří ještě zažili legendy jako Tupac či Biggie živě, samozřejmě hlasovali za své oblíbené hvězdy 90. let, Eminem všechny své konkurenty převálcoval.

You're going to want to tune into @bet tonight. #HipHopAwards 8pm ET

Příspěvek sdílený Marshall Mathers (@eminem),

Na prvním místě se umístil s více než 15tisícovým rozdílem v pozitivních hlasech a mnohem těsněji to již bylo na druhém a třetím místě, kde mezi sebou bojovali právě Tupac s The Notorious B.I.G. a rozdíl pozitivních hlasů byl jen o něco více než 5 tisíc. Na čtvrté místo hlasy fanoušků vynesly Nase, zatímco pátý skončil Ice Cube a až po něm následovali současní velikáni jako Jay Z. Do první desítky se dostal ještě Snoop Dogg, po kterém následoval Dr. Dre, Kendrick Lamar a Rakim, avšak Kanye West to sotva dotáhl na 13. příčku. Hned za ním se umístil ještě 50 Cent, a i když celkovou spokojenost s hodnocením fanoušků, čili subjektivních laiků, nikdo neočekával, největší polemika se vede o umístění Eminema na první příčce.

Eminem byl prohlášen za nejlepšího rapera všech dob. Fanouškové ho posunuli na první příčku před Tupaca i Biggieho
Zdroj: Ranker
Domů
Sdílet
Diskuse