Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2017 11:11
Čas čtení 0:00
Radka T.

Krásná Vivian vyrostla v syrském uprchlickém táboře. Dnes dobývá Hollywood

Uložit Uložené

Život se s Vivian nemazlil, nyní však zažívá ohromný úspěch a uznání.

Její dětství nebylo procházkou růžovou zahradou, ale dospělost jí to vynahradila. Kráska Vivian Nouri vyrůstala v syrském uprchlickém táboře, ale dnes se její jméno začíná v Hollywoodu skloňovat stále častěji.

Z jejího příběhu naskakuje husí kůže. Vivian ještě nebyla na světě, když dům její rodiny v Iráku zničila během kurdského povstání bomba. Statisíce Kurdů v roce 1991 uprchli před násilím a k nim se připojila i Vivianina máma. Cestou pěšky do Íránu však skončila spolu se svými dvěma dcerami v syrském uprchlickém táboře. Tam se narodila Vivian, která v provizorních podmínkách prožila první roky svého života.

Její sestra Jenifer pro portál Unilad popsala, jak kdysi žili ve stanu, přičemž jejich máma ušla každý den dlouhou cestu, aby mohla jít nabrat vodu. „Máma je naší velkou inspirací. Vždy jsme dělaly velké věci, a to vše díky ní,“ vyznala se. V táboře žila rodina do roku 1995, než získaly statut uprchlic na Novém Zélandu, který dosud nazývají svým domovem. V té době pro ně bylo prioritou postavit se na nohy a začít normálně žít, natož snít o Hollywoodu.

 

A post shared by Nouri (@nouri) on

Jenže malá Vivian si prozpěvovala už od malička, a tak se dalo čekat, že se z ní stane zpěvačka. Exotická Vivian dokonce tvrdí, že když jí bylo 15 nebo 16 let, vystupovala i pro premiéra. Nakonec v ní dozrálo rozhodnutí opustit život na Novém Zélandu. V únoru tohoto roku opustila studium informačních technologií a odešla do Los Angeles.

 

A post shared by Nouri (@nouri) on

Přelomový moment v jejím životě nastal, když jí zavolali z Paramount Pictures. Jejím úkolem bylo napsat píseň pro jednu z filmových scén. Nakonec se dozvěděla, že bude součástí soundtracku k novému hollywoodskému filmu Daddy's Home 2.

I přes tento velký úspěch Vivian všude říká, že nezapomíná na pokoru. „Jsem na dobrém místě a znám ty správné lidi, ale zůstávám skromná,“ prohlásila.

 

A post shared by Nouri (@nouri) on

 

A post shared by Nouri (@nouri) on

 

A post shared by Nouri (@nouri) on

Domů
Sdílet
Diskuse