Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2017 15:31
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Rád stalkuješ na Facebooku? Hacker vytvořil web, který ti to výrazně usnadní

TECH
Uložit Uložené

Vložíš profil uživatele, chvilku počkáš a máš před sebou snad vše, co hledáš.

Volnočasové aktivity mnohých z nás nepředstavují pouze sportování, čtení knih nebo takové hraní her. Někteří z nás věnují značnou část svého času i něčemu, čemu se říká stalkování jiných uživatelů sociálních sítí. A aby to měli trošku jednodušší, hacker Anti De Ceukelaire jim ještě dříve zpřístupnil velmi šikovný online nástroj, který poskytuje přehled ve všem, co má dotyčný rád, co všechno zveřejnil nebo jaké aktivity vykonával na Facebooku.

Jedinou podmínkou je, aby uživatel zpřístupnil příslušná data pro širokou veřejnost. V opačném případě příliš nepochodíte. tvůrce webu stalkscan.com navíc tvrdí, že jeho skutečným cílem není pomáhat stalkovat, ale napomenout technicky méně zdatné jedince, aby nezanedbávali virtuální soukromí. S pomocí funkce si totiž dokáží při minimální námaze zkontrolovat, jaké osobní informace dennodenně zveřejňují. 

Celý proces proto sestává pouze z vložení profilu uživatele a stisknutí hlavního tlačítka, načež web zobrazí všechny dostupné kategorie včetně filtru, kam lze v případě potřeby zadat specifické parametry. Když pak kliknete na některou z kategorií, internetový prohlížeč vám automaticky otevře novou kartu s příslušnými informacemi, čili vůbec nic komplikovaného.

Rád stalkuješ na Facebooku? Hacker vytvořil web, který ti to výrazně usnadní
Zdroj: stalkscan.com
Domů
Sdílet
Diskuse