Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2017 23:53
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Hrôzostrašné zranenie z NBA, ktoré v sekunde takmer ukončilo hráčovi kariéru. Hayward v debutovom zápase nešťastne doskočil

SPORT
Uložit Uložené

Gordonovi sa pred očami zjavila celá kariéra.

Debutový zápas amerického basketbalistu Gordona Haywarda za tím Boston Celtics dopadol katastroficky. Talentovaný športovec sa po vydarenej kariére v tíme Utah Jazz presunul do Bostonu, kde podpísal 128-miliónový kontrakt na štyri roky, ale hneď v prvom zápase skončil s hororovým zranením. Gordon skočil do prihrávky a po dopade na palubovku dostúpil tak zle, že zostal ležať na zemi aj s členkom v neprirodzenej polohe.

Spoluhráči aj protihráči len so zatajeným dychom sledovali, čo sa udialo, zatiaľ čo Gordon v zúfalstve volal o pomoc tímových zdravotníkov. Našťastie, po chvíli sa Gordona podarilo upokojiť a po prejavoch solidarity od protihráčov ho zdravotníci odniesli do šatne, kde mu bola zistená fraktúra členku. Zatiaľ nie je jasné, ako dlho bude Gordon so svojím zranením pauzovať, ale je jasné, že fraktúra členku sa bude zrastať niekoľko mesiacov.     

Domů
Sdílet
Diskuse