Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2017 11:43
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Refresher Halloween Party bude v Ateliéri Babylon hostiť Logic, Dalyb, Konex aj Grimaso. Príď si s nami užiť nadupanú multižánrovú noc

REFRESHER
Uložit Uložené

Po približne dvoch rokoch prichádzame opäť s párty v našej réžii.

Aj Slováci si postupne osvojujú obľúbený americký sviatok Halloween a už zopár rokov je v našich končinách úplný záver októbra venovaný práve klubovým udalostiam, kde sa chodia ľudia vyblázniť v maskách. Napadlo nám, že by sme jednu takú skúsili dať dohromady aj my a výsledkom je Refresher Halloween Party, ktorá sa bude konať už 31.10. v priestoroch bratislavského Ateliéru Babylon. Ideálne načasovanie aj kvôli tomu, že v stredu po párty nemusíš vstávať do práce či školy. 

Chýbať samozrejme nebudú tí najlepší DJs, ktorých selekciu sme volili tak, aby si na svoje prišlo čo najviac z vás. Tešiť sa teda môžete na set od Dalyba, Konexa či Grimasa, no aby toho nebolo málo, za pulty sa postaví aj Logic. Čaká nás teda nielen hip-hopový bohemizmus, ktorý spestria aj žánre ako trap, grime či RnB. Brány klubu otvárame o 21:00 a po celý večer sa o pitný režim bude starať ľadovo namrazený Jägermeister, bez ktorého si už vlastne ani akciu podobného rázu ani nevieme predstaviť. Viac informácií a aktualít už nájdeš na oficiálnej facebook udalosti.

Refresher Halloween Party bude v Ateliéri Babylon hostiť Logic, Dalyb, Konex aj Grimaso. Príď si s nami užiť nadupanú multižánrovú noc
Domů
Sdílet
Diskuse