Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2017 18:39
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Ženy by se za orgasmus neměly stydět. Brazilský aktivista podtrhuje své tvrzení i odvážnou fotosérií

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené

Desítkami žen prožívajících orgasmus se Marcos snaží lidi přesvědčit, že za intimní chvilky by se ženy rozhodně neměly stydět

Nemluvit o něčem, co je více než přirozené, nedává příliš velký smysl. Po světě se například bouří velmi rozzlobené maminky, které nemohou kojit na veřejnosti, protože odhalená prsa prý některé lidi kolem urážejí. I když jde o šálek trošku silnější kávy, podobně se dokážeme postavit i k ženskému orgasmu, míní brazilský fotograf a aktivista Marcos Alberti. Tvrdí, že stejně, jako nám je přirozená tvář či řeč, tak je nám vrozený i orgasmus. Může ho zažít každý člověk, a tak absolutně nevidí důvod, proč by mělo jít o nevhodné téma na veřejnosti.
 
Sám považuje ženský orgasmus za krásnou radostnou věc a všechna svá slova se rozhodl podtrhnout i pozoruhodnou fotosérií, ve které nafotil desítky dobrovolnic ve čtyřech fázích - před orgasmem, těsně před vyvrcholením, během nejintenzivnějšího momentu a po orgasmu - a tyto následně spojil do jednoho obrázku. Všechno to nazval The O Project a účastnily se ho ženy z celého světa. Těm rozdal zcela nové vibrátory a postaral se, aby je už nic nerušilo.

Domů
Sdílet
Diskuse