Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2017 10:20
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Žena baví internet příběhem o své divoké praprababičce. Přestalo ji bavit porovnávání, které z dnešních holek dělá štětky

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Lidé byli odjakživa stejní a dnešní společnost na tom možná až tak moc věcí nezmění.

Jedna obyčejná Američanka způsobila na internetu hromadné záchvaty smíchu poté, co se konečně odhodlala zareagovat na kolující meme o tom, jak se fotily naše prastaré babičky a jak budou vypadat vzpomínkové fotografie na dnešní ženy. Obrázky se dnešní ženy snaží vykreslovat jako obyčejné štětky, avšak zmíněná Američanka na vlastní kůži zjistila, že nahotinky nepatří mezi záležitosti, které vymyslela dnešní společnost, protože úplnou náhodou objevila ve staré zapomenuté obálce fotografie své praprababičky, za které by se nemusely stydět ani mnohé dnešní instagramové slečny.

Žena baví internet příběhem o své divoké praprababičce. Přestalo ji bavit porovnávání, které z dnešních holek dělá štětky
Zdroj: boredpanda

Už jsem na internetu viděla asi 600 různých verzí tohoto obrázku a musím vám povědět jeden příběh.

Odehrává se v roce 2012. Jsou Vánoce. Je to první rok, ve kterém jsme já i moje sestra doma z vysoké školy a cítíme se trochu nostalgicky, tak vyndáme stará rodinná alba a vydáváme se na vzpomínkový výlet do minulosti, abychom si zavzpomínaly na všechny rodinné příslušníky. Všichni sedíme na gauči nebo na podlaze s horkou čokoládou a náš pes se schoulil pod vánočním stromkem. Je to všechno velmi pohodové a příjemné.

Procházíme máminou stranou rodiny, smějeme se u obrázků mé babičky, která do vánočního balicího papíru zabalila i psa a babička se pak šklebí do fotoaparátu, avšak v té chvíli jsme objevili starou hnědou obálku. „Co to sakra je?“ zeptala se moje sestra, protože v obálce našla čtyři lístky na Titanic, nepoužité, a máma nám zanedlouho už vypráví příběh o tom, jak její předkové téměř emigrovali na Titaniku, ale její prastará tetička Liz dostala spalničky a všichni pak museli zůstat v karanténě, čímž jim vlastně zachránila životy. Jedinou další věcí v obálce je sedm fotografií z roku 1890. Je na nich moje praprababička. Jsou to nahé fotky. Nejde o žádné umělecké akty. Jde o zcela surově zoufale obscénní nahotinky, za které by se nemusely stydět ani dnešní dívky. Praprababička se takto vyfotila ještě velmi dávno, aby se pokusila přesvědčit svého manžela, ať se přestěhuje zpět do Anglie poté, co ji opustil a odešel si užívat život do Chicaga. Ani nedokážu popsat, jak hlasitě jsme se smály.

Ponaučení? Lidé byli vždy stejní a fotili se nazí od momentu, kdy to bylo vůbec poprvé možné. A tvoje nahé fotky také někoho za pár desítek let dobře pobaví během vánoční oslavy.

Domů
Sdílet
Diskuse