Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2017 12:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ektorova pauza od rapu pomalu končí. Představuje nový singl a oznamuje vydání dalšího sólového alba

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Ektor má před sebou poslední dva měsíce bez koncertů a pak se naplno vrhne na tour k novému albu Alfa.

Všichni Ektorovi fanoušci vydrželi bez živých vystoupení svého oblíbeného interpreta už skoro deset měsíců. Pražský raper oznámil ještě po vydání projektu Detektor 2, že na rok 2017 má v plánu si dát pauzu od rapu, což mělo v překladu znamenat, že nebude hrávat koncerty, podílet se na spolupráci s ostatními interprety a vlastně tak celkově ho na scéně registrujeme podstatně méně.

Už před pár týdny se však objevily spekulace o tom, že by Ektor mohl v tomto roce vydat další sólo, protože v opačném případě by byl jeho návrat na pódia o něco náročnější. Přece jen, hrávat pouze starší věci a pár nových singlů by nemuselo přinést požadovaný efekt.

Dnes jsme se kromě novinky s názvem Ikaros, v níž opět nezůstal své pověsti nic dlužen, dočkali i informace o tom, že 4. prosince spatří světlo světa i připravované album Alfa. Zatím nemáme žádné jiné konkrétní informace, ale s ohledem na blížící se termín vydání by měly přijít brzy. Teď už ale samotná novinka.

Domů
Sdílet
Diskuse