Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2017 8:59
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Na Bahamách vznikl resort výlučně pro obézní turisty. Pokud máš od 115 do 190 kilogramů, užiješ si ho naplno

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Tyrkysové moře a speciálně upravené prostředí je rájem pro objemnější lidi.

Obéznější turisté se často setkávají s komplikacemi, které je dokáží přivést až k depresi. Nezáleží přitom na tom, jak nabrali desítky kilogramů, ale spíše na tom, že lidé dokáží být pořádně krutí a na běžných plážích se neváhají obéznější lidem posmívat. Jeden šikovný americký podnikatel James King proto na bahamském ostrově Eleuthera otevřel speciální dovolenkový resort, ve kterém najdou objemnější lidé vše, co jim na obyčejných dovolených chybí.

Do resortu se šla podívat britská televize ITV a momentálně se na televizní obrazovky dostává dokument s názvem Club 18 to 30 Stone, což je v přepočtu od 115 do 190 kilogramů. Skupina britských turistů, kteří se stali hlavními postavami dokumentu, se shodla, že nesnášejí dovolené kvůli negativním zkušenostem, avšak na Bahamách jim žádné nehrozí.

Na Bahamách vznikl resort výlučně pro obézní turisty. Pokud máš od 115 do 190 kilogramů, užiješ si ho naplno
Zdroj: ITV

Nejdůležitějším pravidlem celého pobytu je to, aby lidé nesoudili jeden druhého. Díky tomu návštěvníkům nedělá problém ani navzdory svým objemnějším tělům shodit ze sebe oblečení a vydat se do bazénu či oceánu bez studu. Kromě toho je resort speciálně upraven tak, aby vyhovoval i rozměrnějším lidem, a tak bys v postelích objevil ocelové podpůrné tyče a upravená jsou i křesla či záchody, aby s jejich velikostí neměli problémy návštěvníci jakýchkoli rozměrů.

Turisté dokonce od resortu dostanou i psychologickou terapii, jejímž cílem je přimět je zapomenout na předsudky, se kterými se setkávají a raději se soustředit na spokojenou dovolenou. Samozřejmostí je i každodenní bufet bez omezení toho, kolik jídla může člověk sníst a majitel James otevřeně přiznává, že by na celosvětové krizi obezity rád pořádně vydělal.

Na Bahamách vznikl resort výlučně pro obézní turisty. Pokud máš od 115 do 190 kilogramů, užiješ si ho naplno
Zdroj: ITV
Domů
Sdílet
Diskuse