Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2017 21:21
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Youtuber Vláďa útočí na jeho kolegu jménem MikeJePan upřímnou náloží. V třech minutách popsal celou jeho neúspěšnou kariéru

HUDBA
Uložit Uložené

Neúspěšný youtuber MikeJePan si před svým úplným koncem ještě stihne vyslechnout upřímnou nálož od Vládi.

Většině z nás je už jméno MikeJePan velmi dobře známé, ale jen málokdo s ním má vytvořenou pozitivní asociaci. Mladý youtuber, který se jednoho dne korunoval za marketingového guru, působí na internetu již více než rok, a jeho popularita se od počátku vyznačuje klesající tendencí. Nuže, stavět kariéru na natáčení si městské policie přece jen nemůže mít dlouhou životnost.

Během své krátké kariéry stihl Mike nahrát dvě špatné skladby, vyvolat několik kauz, naštvat desítky policistů, prodat přibližně 17 mikin a přijít o profily na sociálních sítích kvůli chování připomínající nesvéprávnou osobu. Mnohem více se však dozvíte i v hudebním počinu on youtubera Vládi, který se rozhodl vzít vše do vlastních rukou a využít při tom svůj dosah a schopnost ovlivňovat. Útočná skladba dostává název Kocour Mikeš a tady je výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse