Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2017 10:51
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Vystudovala farmacii, dnes je modelkou Victoria's Secret. Kráska z Filipín inspiruje děvčata po celém světě

Uložit Uložené

Spojení krásy a moudrosti. Janine Tugonon okouzlí snad každého.

Janine Tugonon není modelka, na jakou jste běžně zvyklí. 27letá kráska z Filipín se může kromě bohatých zkušeností v modelingu pochlubit i titulem z farmacie. Dokonce se jí podařilo spolupracovat s nejkrásnější značkou spodního prádla Victoria's Secret. Myslíte si, že vysokoškolský titul a modeling na světové úrovni nejdou dohromady? Janine vás přesvědčí o opaku. Pojďme se na tuto výjimečnou krásku podívat trochu blíže.

Janine Tugonon nikdy nesnila o tom, že se stane modelkou. Plán byl jasný – vystudovat, provdat se za muže svých snů, usadit se a mít děti. Málokdy však jde život podle plánů, a tak to bylo i v případě krásné Filipínky. Jako studentka posledního ročníku farmacie se náhodou přihlásila na univerzitní soutěž krásy. Každá třída měla vybrat jednu reprezentantku a spolužáci vybrali právě Janine. V tom momentě ani netušila, že toto rozhodnutí změní její život a že začne její postupná cesta k profesionálnímu modelingu.

Později se přihlásila na Miss Universe Filipíny. Soutěž vyhrála a její další kroky mířily na světové finále, které se v roce 2012 konalo v Las Vegas. Janine obsadila krásné druhé místo a Filipíny si ani nemohly přát lepší reprezentantku. Mezitím dostudovala farmacii na University of Santo Tomas a měla převzít rodinný farmaceutický byznys. Osud však mínil jinak.

Po světovém finále Miss Universe uvažovala, zda se vrátí zpět k farmacii. Srdce jí však hovořilo něco jiného a po několika týdnech už letěla zpět do USA podepsat kontrakt s modelingovou agenturou MSA. Filipínky jsou známé svou krásou, ale většina z nich nemá šanci vycestovat kvůli tradicím nebo finančním problémům. Janine to však dokázala a i v tomto je její příběh inspirující. Po třech letech strávených ve slunném Los Angeles se přestěhovala do New Yorku, kde mohl její život modelky odstartovat naplno.

Do historie modelingu se zapsala i tím, že se stala součástí kampaně značky Victoria's Secret. Do té doby se to nepodařilo žádné Filipínce, ale Janine to dokázala. V kampani s názvem That College Life se objevila jako krásná školačka po boku dalších modelek. Janine se však s tímto triumfem neuspokojila a loni zkoušela své štěstí i na castingu do Victoria's Secret Fashion Show v Paříži. Probojovala se až na závěrečný casting, avšak na nejkrásnější prohlídku roku ji nakonec nevybrali. Kromě Victoria's Secret dosud spolupracovala s mnoha jinými brandy ze světa módy a svým životním příběhem inspirovala mladé dívky nejen z Filipín.

 

Domů
Sdílet
Diskuse