Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2017 23:19
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

V novém filmu Quentina Tarantina by se dle posledních zpráv měl objevit i Leonardo DiCaprio. Jaké detaily o příběhu zatím známe?

FILMY A SERIÁLY BRAD PITT LEONARDO DICAPRIO
Uložit Uložené

Tarantino odhaluje plány ohledně obsazení a některé detaily příběhu.

O novém filmu Quentina Tarantina vás na Filmkultu průběžně informujeme, nyní však na povrch prosáklo několik nových informací. V první řadě, Quentin pro svůj snímek momentálně shání distributora, protože kvůli sexuálnímu skandálu Harveyho Weinsteina se rozešel s The Weinstein Company. Společnost bratří Weinsteinů Tarantina provázela už od jeho začátků, konkrétně od debutu Reservoir Dogs. Snímek je zatím pracovně označen jako #9, jelikož se jedná o devátý Tarantinův film. Zatím není známo, kdo ho bude distribuovat, režisér jej však nabídl téměř každému studiu.

Také máme trochu konkrétnější informace o samotném ději. Předchozí zprávy tvrdily, že Tarantino se chystá vyprávět příběh Charlese Mansona a jeho Rodiny. Její členové stáli za několika vraždami, včetně těhotné Sharon Tate, manželky Romana Polanského. Podle všeho byly tyto informace mírně zavádějící.

V novém filmu Quentina Tarantina by se dle posledních zpráv měl objevit i Leonardo DiCaprio. Jaké detaily o příběhu zatím známe?
Zdroj: The Weinstein Company

Tarantinovo drama se odehrává koncem 60. nebo začátkem 70. let v Los Angeles a skutečně do jisté míry zpracovává případ Mansonových vražd. Portál Deadline však poznamenal, že vnímat novou tarantinovku jako film o Charlesovi Mansonovi je asi stejné jako vnímat, že Inglourious Basterds je portrétem Adolfa Hitlera. Podle všeho tak můžeme očekávat několik dějových překvapení.

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš letošní oscarové filmy? Otestuj své filmové znalosti KVÍZ: Jak dobře znáš letošní oscarové filmy? Otestuj své filmové znalosti 11. března 2024 15:42

Deadline také dodal, že projekt má velký potenciál a nejvíce se blíží režisérově geniální gangsterce Pulp Fiction. Bylo také známo, že Margot Robbie byla nabídnuta role Sharon Tate, ale Tarantinův scénář obsahuje i postavy, které režisér napsal přímo na tělo Bradu Pittovi, Leonardu DiCapriovi a Samuelu L. Jacksonovi. Ve snímku se údajně měla objevit i Jennifer Lawrence. Tu chtěl Tarantino původně obsadit do role Daisy v The Hateful Eight, nakonec však roli získala Jennifer Jason Leigh (a odnesla si za ni oscarovou nominaci).

V novém filmu Quentina Tarantina by se dle posledních zpráv měl objevit i Leonardo DiCaprio. Jaké detaily o příběhu zatím známe?
Zdroj: The Weinstein Company

DiCaprio už s Tarantinem spolupracoval na westernu Django Unchained, Brad Pitt se zase blýskl v Inglourious Basterds. Zatím nebyl stoprocentně potvrzen žádný z herců, ale měli bychom radost, pokud by podobné obsazení opravdu klaplo. Natáčet by se mělo začít uprostřed roku 2018, protože Tarantino počítá s premiérou v roce 2019. Je tedy teoreticky možné, že Pitt se nakonec ve snímku neobjeví, protože v té době bude naplno natáčet World War Z 2 pod dohledem Davida Finchera, ale uvidíme. Rozpočet snímku je údajně na úrovni Django Unchained, tedy nějakých 100 milionů dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse