Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2017 14:01
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Najez se úplně nahý a bez předsudků. V Paříži otevřeli nudistickou restauraci, kde je oblečení zbytečné

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Francouzi nudismus milují, a tak není restaurace žádným překvapením.

Francie nikdy nepatřila k zemím, kde by nahota představovala velký problém, a tak není divu, že je tam nudismus na vzestupu i dnes. Jen minulý pátek se přímo v Paříži konalo slavnostní otevření nové restaurace s trefným názvem O'naturel, kam si návštěvníci mohou přijít vychutnat dobré jídlo s jedním velkým bonusem, protože vše probíhá v naprosté nahotě. Ve čtvrtek se konala předpremiéra otevření, na kterou si dobrou večeři přišli vychutnat členové Paris Naturist Association, což je asociace sdružující místní nudisty, a svůj kulinářský zážitek si nemohli vynachválit.

O den později se pak brány restaurace otevřely široké veřejnosti a nejenže si podnik rychle získal velkou popularitu, ještě obyvatelé bydlící v jeho těsné blízkosti zdánlivě s nudistickou restaurací nemají žádné problémy. Z ulice samozřejmě nejsou vidět žádná nahá těla a lidé do restaurace přicházejí oblečení, avšak po vstupu přecházejí do osamostatněných šaten, kde si nechají své oblečení a pak se v naprosté nahotě vydají ke svým stolům. Za večeři bys v restauraci zaplatil přibližně 750 korun a kapacita stolů dosahuje 40 míst, takže pokud v nejbližší době plánuješ výlet do Paříže, nudistická restaurace je určitě místem, kam je třeba zajít.


Domů
Sdílet
Diskuse