Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2017 14:04
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Za pašování 30 kil kokainu na výletní lodi putuje krásná Kanaďanka na 7 let do vězení. V jedné chvíli jí hrozilo doživotí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Z exotické dovolené se stala noční můra.

Na konci minulého léta se do světových médií dostala informace o tom, že exotická plavba po celém světě skončila pro Kanaďanku Isabelle Lagace velmi nešťastně. Poté, co na začátku nastoupila v anglickém Londýně a přeplavila se přes destinace jako Irsko, Spojené státy americké a Kolumbie až k pobřeží Austrálie, jí místní pobřežní hlídka prohledala zavazadla a našla v nich rovných 30 kilogramů bílého prášku, ze kterého se vyklubal kokain. Isabelle cestovala s kamarádkou a starším mužem a jak jsme zmiňovali již tehdy, čekalo ji obvinění z pašování drog a v jednu chvíli jí hrozilo dokonce doživotí.

Za pašování 30 kil kokainu na výletní lodi putuje krásná Kanaďanka na 7 let do vězení. V jedné chvíli jí hrozilo doživotí
Zdroj: Facebook/Isabella Lagace

Nejhorší předpoklady se naštěstí nepotvrdily, a tak dnes 29letá Isabelle dostala trest ve výši 7 a půl roku za mřížemi, avšak po odečtení času stráveného ve vazbě od minulého léta a případném propuštění na podmínku za dobré chování by mohla z vězení vyjít už začátkem roku 2021. Isabelle se ke všemu přiznala, takže se ani nesnažila mlžit a tvrdit, že by kokain v zavazadle nebyl její, avšak neustále prohlašovala, že ho na loď vzala, aby vyrovnala svůj dluh ve výši 20 tisíc dolarů, což jí soudkyně neuvěřila a Isabelle si možná i trošku vymýšlela, protože odmítala prozradit bližší informace o tom, kdo ji měl vydírat.

Odsouzená žena byla po rozsudku smutná a pro média se vyjádřila, že jí je nesmírně líto svého jednání a bude si muset zvyknout na vězení na druhém konci světa za svou nerozvážnost. Zajímavostí na případě je i to, že její kamarádka Melina Roberge se odmítla přiznat a stejně na tom byl i starší pán Andre Tamine, které nyní bude čekat soud a možná dopadnou ještě hůř než Isabelle.

Domů
Sdílet
Diskuse