Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2017 14:56
Čas čtení 0:00
Radka T.

Profesor dovliekol do triedy rakvu, aby si do nej ľahol. Svojim študentom tým dal tvrdú príučku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Z učiteľa ležiaceho v rakve uprostred triedy sa stal hit internetu.

Aby učitelia zaujali, prípadne motivovali svojich žiakov k učeniu sa a dobrým výkonom, tradičný prístup zrejme nestačí. No to, čo urobil istý profesor z Los Angeles, zrejme presahuje všetky medze. Do triedy si doniesol rakvu, aby si do nej teatrálne ľahol. A študentom dal drsnú príčku. 

Na Twitteri sa stal virálnym príspevok istého Maria. Tínedžer odfotil svojho profesora, ako leží v rakve. Ten si dal totiž toľkú námahu, že rakvu nielen reálne kúpil, ale sa do nej aj „nainštaloval“. Študentom tak chcel dať najavo, že výsledky ich posledného testu ho „zabili“.

Učiteľ tak zvolil naozaj kreatívny, i keď aj pomerne extravagantný spôsob, aby svojim študentom odkázal, že by sa mali lepšie učiť. Pretože motivovať mládež k tomu, aby štúdium neflákala, je občas poriadna fuška. Len ktovie, či si študenti z jeho výstupu aj naozaj niečo vzali. Učiteľ ležiaci v rakve sa totiž stal virálnym hitom internetu a väčšina ľudí má z toho najmä veľkú zábavu.

Viacerí sa pritom zamýšľali hlavne nad tým, kde vôbec profesor rakvu zohnal. No zrejme to nie je až také ťažké. Jeden z komentujúcich na Twitteri totiž napísal, že takéto predmety reálne predáva Wallmart. 

Domů
Sdílet
Diskuse