Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2017 11:18
Čas čtení 0:00
Radka T.

Někdo chtěl zneužít a zpeněžit nahou fotku, na které je Sia. Zpěvačka vyděrače předběhla a zveřejnila ji sama

HUDBA
Uložit Uložené

Zpěvačka se nenechala zastrašit a práci fotografa vystavila na posměch.

Celebrity se čas od času setkávají s únikem intimních záběrů, ačkoli ne vždy jsou v tom až tak nevinně. O nahou fotografii sebe samé se se světem podělila i australská zpěvačka Sia, prý proto, aby se vyhnula trapnému úniku fotografií. Mnozí v tom však vidí šikovnou propagaci jejího chystaného nového alba.

Podle zpěvačky se někdo pokoušel obchodovat s jejím odhalenými záběry a prodat je. Jejím záměrem proto bylo vyděrače předběhnout, píše deník Daily Mail. Svým fanouškům je tedy nabídla sama i s vtipným komentářem na Twitteru. „Ušetřete peníze, tady to máte zdarma. Každý den jsou Vánoce,“ napsala hvězda i s narážkou na svůj připravovaný vánoční album.

Někdo chtěl zneužít a zpeněžit nahou fotku, na které je Sia. Zpěvačka vyděrače předběhla a zveřejnila ji sama
Zdroj: commons.wikimedia.org/Sia Lovers

Podle news.com.au měl zpěvačku fotograf zachytit z velké dálky, a to bez povolení. Tomu, kdo si intimní záběry koupí, slibuje ještě 14 dalších snímků jako bonus.

Nahý záběr zveřejnila zpěvačka i na svém Instagramu, vyjímá se na něm hlavně její zadek, za což si však od fanoušků i tak vysloužila pochvalu.

Domů
Sdílet
Diskuse