Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2017 14:58
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Druhá časť kolekcie PAY. FOR US LORD myslí na našu planétu

HUDBA
Uložit Uložené

Takto vyzerá druhá z troch pripravovaných kolekcií oblečenia v podaní chalanov z FCK THEM.

O prvej časti kolekcie značky PAY. FOR US LORD sme vás informovali ešte koncom septembra. Podobne ako všetky predchádzajúce dizajnové kúsky oblečenia z kvalitných materiálov, aj tieto sa tešili veľkému úspechu, no už vtedy sme vedeli, že to od tvorcov z FCK THEM, resp samotného zakladateľa Yakshu nie je všetko. 
 
Značka PAY. celú tohtoročnú ponuku rozdelila do troch samostatných dropov, pričom každý z nich obsahuje iný limitovaný dizajn - a už štandardne sme sa dočkali aj nejakej myšlienky. Druhá časť sa nesie v znamení WE PAY. RENT TO PLANET, čo si môžeme vysvetliť pravdepodobne tak, že tvorcovia cítia zodpovednosť, a tak pristupujú k výrobe oblečenia najcitlivejším možným spôsobom. 
 
Tentokrát sme sa dočkali jednoduchšej prezentácie kúskov v podaní Gleba, ktorý na sebe predstavuje tričká aj mikiny. Aby toho však nebolo málo, chalani posúvajú aj vkusné video z dielne Daniela Gavendu. Viac už na payclothing.com
 

 
Druhá časť kolekcie PAY. FOR US LORD myslí na našu planétu
Druhá časť kolekcie PAY. FOR US LORD myslí na našu planétu
 
 
Domů
Sdílet
Diskuse