Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2017 12:50
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Designová moderna, prostorná zahrada a stromy v pozadí. Pražská nemovitost v hodnotě 35 milionů korun splňuje všechny požadavky

KULTURA
Uložit Uložené

Lukrativních bydlení je v hlavním městě Česka přehršel, o čemž vás přesvědčí pohled na moderní útočiště s obrovským pozemkem.

Vlastnit bydlení, které může člověk neustále zvelebovat a užívat si v něm chvilky volného času, je snem většiny z nás, avšak najít to pravé nemusí být už vůbec snadným úkolem. Právě z daného důvodu existují stovky realitních kanceláří, jejichž makléři vám častokrát dokáží pomoci tak, jak byste ani nečekali.

Vlastní ligu v uvedeném oboru zastupuje česká společnost Svoboda & Williams nabízející většinou opravdu exkluzivní nemovitosti, na jaké se vždy díváme s radostí a mírnou nadějí, že se jednoho dne dočkáme. V případě zájmu o luxusní nemovitost v šestém pražském obvodu, respektive ve čtvrti zvané Bíla Hora, můžete klikat přímo zde. Ještě předtím si ale přečtěte popis ze stránky realitní kanceláře a vychutnejte galerii záběrů níže.


Celková plocha pozemku: 921 metrů čtverečních

Zastavěná plocha: 211 metrů čtverečních

Obytná plocha: 257 metrů čtverečních

Cena: 35 000 000 Kč

„Luděk Rýzner ve svém studiu OK PLAN ARCHITECTS vytvořil stavbu, tvořenou v přízemí předsíní, šatnou, koupelnou, úklidovou místností a velkým prostorem s dvojnásobnou výškou stropu: obývacím pokojem s kuchyní, odkud je vstup na venkovní, částečně krytou terasu s dřevěným povrchem a břidlicovou zídkou a navazující zahradu se vzrostlými stromy. Vstup do patra je řešen po točitém schodišti nebo po betonové rampě. V prvním patře se nachází ložnice s vlastní koupelnou a šatnou a dále dětský pokoj s vestavěnou skříní a vlastní koupelnou. Druhé patro tvoří prosklená pracovna obklopena střešní terasou a ozeleněnou střechou. Z dvojgaráže je přímý vstup přímo do domu, ke garáži přiléhá prádelna a sklad zahradního náčiní, přístupný i ze zahrady. Na pozemku stojí zahradní domek.“

„Více podobných nemovitostí najdete na stránce realitní kanceláře Svoboda & Williams.“

Zpět
Sdílet
Diskuse