Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2017 16:57
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Zloděj v Lidlu pobodal kvůli máslu ochranku. Krvavá scéna málem skončila smrtí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Slovenský Lidl zažil krvavou scénu, která málem skončila smrtí pracovníka ochranky. A to jen kvůli máslu.

Ačkoliv se může zdát, že všeobecná hysterie kolem zvýšených cen másla se v poslední době začala konečně pomalu uklidňovat, stále se najdou tací, kteří jsou pro trochu tohoto mléčného výrobku schopní udělat takřka cokoliv. Na vlastní kůži se o tom nedávno přesvědčil 44letý pracovník ochranky v bratislavské prodejně řetězce Lidl, kterého jeho práce málem stála život. Když totiž zastavil zloděje, který se snažil ukrást celý balík másla, strhla se mezi oběma muži potyčka, během které pachatel vytáhl nůž a zaměstnance ochranky bodl do hrudi. Informoval o tom slovenský server Čas.

Zloděj v Lidlu pobodal kvůli máslu ochranku. Krvavá scéna málem skončila smrtí
Zdroj: pixabay.com/kboyd

Podle dostupných informací zatím neznámý útočník z místa činu neprodleně utekl a stále po něm pátrá policie, které při hledání pomáhá kamerový záznam z prodejny a fotografie pachatele. Hrozí mu obvinění obvinění z krádeže a ublížení na zdraví.

Pracovník ochranky brutální útok nožem přežil, s těžkými poraděními však skončil v nemocnici. Jeho stav už je ovšem podle mluvčí záchranářů stabilizovaný a je tedy mimo ohrožení života. 

Domů
Sdílet
Diskuse