Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2017 15:50
Čas čtení 0:00
Marek R.

21letý Rus podlehl syntholu, aby získal svaly, po kterých vždy toužil. Jednoho dne by chtěl mít největší biceps na světě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Každý máme jiné sny.

Cvičení a pracování na své postavě patří mezi oblíbené aktivity ve volném čase, ale někteří jedinci si zkrátka nedají říct a chtějí vysněných výsledků dosáhnout za pár týdnů, přinejhorším rovnou za pár dní. Neuvědomují si, že pevnému tělu předchází víc než jen pár dní zvednutí činek a když po chvilce nevidí výsledky, začnou přemýšlet nad tím, jak by se dala biologie člověka oklamat a docílit tak dokonalé postavy v co nejkratším čase.

No a tak tu máme synthol, kvůli jehož užívání se už „proslavil“ nejeden člověk, samozřejmě v negativním smyslu. Do této skupiny lidí patří i ruský fitness nadšenec Kirill Tereshin z města Pyatigorsk a navíc mu je jen 21 let. S touto nebezpečnou látkou si tak začal zahrávat už pořádně brzy, ale jak můžete vidět z fotografií, těžkou hlavu si z toho nedělá. A zatímco většina lidí, kteří neodolali syntholu, si ho píchají na mnoho míst, Kirill se zaměřil jen na své ruce. Ty díky tomu působí absolutně nesymetricky oproti celému zbytku těla. Ruského chlapce neodrazují ani komentáře na sociálních sítích k jeho fotkám a jak sám říká, jednoho dne by chtěl překonat rekord ve velikosti bicepsu. A ty jeho momentálně dosahují 60 centimetrů.

Domů
Sdílet
Diskuse