Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. listopadu 2017 10:18
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

AK X Tour v podání Sergeie Barracudy a Pastora je v plném proudu. Čekají nás ještě obrovské zastávky v Praze, Brně i domácí Ostravě

REFRESHER ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Již legendární skupina Azurit Kingdom slaví deset let existence tím nejlepším možným způsobem.

Snad každý fanoušek ostravských Azurit Kingdom již velmi dobře ví, že aktuálně probíhá obrovská AK X Tour, kterou si kluci uspořádali ve vlastní režií u příležitosti desátého výročí existence. Máme za sebou už přesně polovinu všech zastávek a zatím můžeme konstatovat, že jde všechno podle plánů. Je skvělé vidět, že návštěvníci koncertů dokážou ocenit snahu Sergeie Barracudy, Pastora a DJe Bussyho, kteří se na finální podobě shows podílejí a nechávají na pódiu nejen pot, ale i srdce.
 
Do pozornosti dáváme i video z naší dílny, ve kterém jsme vám poskytli exkluzivní náhled do pozadí AK X Tour a zároveň oba hlavní aktéry vyzpovídali v krátkých rozhovorech. Čekají nás ještě zastávky v Praze, Plzni, Brně i Ostravě, a tak určitě neváhej a přijď zažít atmosféru na vlastní kůži. Čeká tě kompletní průřez tvorbou Azurit Kingdom ve více než 90minutové show, kde odezní nejen největší hity, ale i nejzásadnější starší věci. Lístky jsou zatím k dispozici v předprodeji, nicméně mizí rychle a může se ti stát, že před klubem si už vstup nekoupíš. Doporučujeme tedy nezahálet.

AK X Tour v podání Sergeie Barracudy a Pastora je v plném proudu. Čekají nás ještě obrovské zastávky v Praze, Brně i domácí Ostravě
Domů
Sdílet
Diskuse