Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. listopadu 2017 12:33
Čas čtení 0:00
Radka T.

Měří jen jeden metr a v dětství ji šikanovali. Přesto se jí podařilo prorazit v modelingu

MÓDA
Uložit Uložené

V minulosti ji šikanovali, nyní obdivují její odvážné záběry.

Ve světě modelingu je odlišnost přímo žádaná. Díky tomu mohou prorazit i lidé, kteří byli předtím šikanováni. Dru Presta by o tom mohla vyprávět. Mladá 22letá Američanka měří jen jeden metr. V malém městě, kde vyrůstala, byla terčem šikany a posměchu. Vše se změnilo, když se přestěhovala do Los Angeles, města neomezených možností.

Dru odešla do Los Angeles z Nevady. Chtěla dokázat, že sexy může být žena s jakoukoli výškou. A to i tehdy, pokud se narodí s achondroplázií, tedy formou trpaslictví. V rodině přitom nikdo ničím podobným netrpí, a tak se i její nejbližší museli vyrovnat s negativním postojem k Dru. Ona samotná si kritiku velmi brala k srdci.

„Způsob, jakým lidé reagovali, nebyl pro dítě nejlepší.“ Vysvětlila Dru a dodala, že lidé ji častovali i různými přezdívkami. A přestože kdysi každou kritiku podrobně analyzovala, život v Los Angeles jí dodal sebevědomí. Zejména proto, že tam žije mnohem více lidí, kteří jsou něčím podivní nebo odlišní. Dru tak konečně nevyčnívá a v podstatě dokáže zapadnout do davu, což v malém městě není možné.

 

Příspěvek sdílený Dru Presta (@g0lden.bebe),

Rodiče jí v odchodu do velkého města nijak nebránili, chtěli jí dopřát svobodu a možnost plnit si sny. Dru ale nemyslí jen na sebe. Jejím poselstvím je dodat sebevědomí lidem s podobným osudem. „Nechci, aby se cítili izolovaní,“ prohlásila modelka. Prostřednictvím svých fotografií chce ukázat, že člověk může být krásný a sexy v jakékoli velikosti. Tento postoj jí kvituje i více než 15 tisíc lidí, kteří ji sledují na Instagramu.

 

 

Příspěvek sdílený Dru Presta (@g0lden.bebe),

Domů
Sdílet
Diskuse