Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2017 15:04
Čas čtení 0:00
Marek R.

Emily Ratajkowski přichází s vlastní kolekcí plavek. Na jejím božském těle vynikly opravdu dokonale

REFRESHER
Uložit Uložené

Otázkou je, zda budou podobně vypadat i na ostatních.

Jméno Emily Ratajkowski přináší samo o sobě zájem o každou kampaň, ať je orientovaná na cokoli. Tuto přírodou obdařenou ženu milují nejen všichni chlapi, za což samozřejmě může zčásti i fakt, že se americká modelka vskutku nestydí odhalit na fotografiích v plné kráse.

I z toho důvodu si ji do svých kampaní volají mnohé známé společnosti, ale tentokrát si ji nikdo zavolat nemusel, neboť samotná Emily přišla s vlastní kolekcí. A naštěstí pro všechny mužů, jde o kolekci plavek. 170 centimetrů vysoká tmavovláska nás svou hříšnou figurou, pronikavým pohledem a plnými rty doslova dráždí už pěkných pár let a přitom stále nedokážeme vůbec odolat. A neodolali jsme ani teď.

Její vlastní značka plavek nese název inamorata a, jak jinak, lookbook zavěsila na svůj Instagram, kde srdíčka přibývají v desetitisících. Co se týče samotných cen, ty se pohybují od 75 dolarů až po 160 dolarů a na výběr máte ze šesti modelů. Více už ale najdete na oficiální stránce.

Domů
Sdílet
Diskuse