Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2017 17:37
Čas čtení 0:00
Marek R.

Nejkrásnější ženou světa se stala Indka Manushi Chhillar. Ve velkém finále porazila svých 117 soupeřek

REFRESHER
Uložit Uložené

Studentka medicíny zaujala porotu hlavně svojí odpovědí na otázku, které povolání by mělo být nejlépe finančně ohodnoceno a proč.

Tak jako každý rok, i letos se konala prestižní soutěž krásy s názvem Miss World 2017. Tento rok se 118 krásných žen ze všech koutů světa soustředilo ve městě Sanya v Číně, aby zabojovaly o vytouženou korunku krásy. Konkurence byla opravdu velká, a tak vás jistě zajímá, která kráska se stala vítězkou. Nebudeme vás dlouho natahovat. Nejkrásnější ženou planety se stala pouze 20letá Manushi Chhillar z indického státu Haryana a korunka krásy se tak po dlouhých 17 letech vrací zpět do této země.

Studentka medicíny zaujala porotu hlavně svou odpovědí na otázku, které povolání na světě by mělo být nejlépe finančně ohodnoceno a proč. Odpověděla, že tím povoláním je úkol matky, neboť ta byla pro ni obrovskou inspirací. Také vzkázala, že to není vždy jen o penězích, ale hlavně o lásce a respektu. A aby toho nebylo málo, po vystudování by ráda otevřela neziskové nemocnice v odlehlých oblastech.

Na druhém místě skončila Andrea Meza z Mexika, bronz zbyl na Stephanie Hill z Anglie.

Domů
Sdílet
Diskuse