Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. listopadu 2017 20:02
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Nejkrásnější ženy světa oděné do luxusního spodního prádla. Jak to vypadalo na přehlídce roku, která je již za námi?

MÓDA
Uložit Uložené

Na letošní show se objevilo 55 modelek z 20 zemí světa, aby nám předvedly to, na čem kreativní tým z Victoria's Secret pracoval celý rok.

Pokud pozorně sledujete naši stránku, pak vám jistě neuniklo, že dnes se v Šanghaji konala dlouho připravovaná a nejočekávanější prohlídka roku. Ano, mluvíme o Victoria's Secret Fashion Show 2017. Všechny informace jste se mohli dozvědět z našich předchozích článků, ale připomeňme si ještě jednou základní fakta. Na letošní show se objevilo 55 modelek z 20 zemí světa, aby nám předvedly to, na čem kreativní tým z VS pracoval celý rok. Nádherné topmodeky na molu doprovázeli hudebníci, kteří svými vystoupeními oživili celou šou. Letos to byli Harry Styles, Miguel, Jane Zhang a Leslie Odom Jr.

A jak to vypadalo na samotné prohlídce? Jak už bývá zvykem, ani letošní show se neobešla bez menší dávky kontroverze. Katy Perry a Gigi Hadid měly problém s vycestováním do Číny, a proto se přehlídky nakonec nemohly zúčastnit. Světové média si už stihla přihřát polívčičku i na čínské topmodelce Ming Xi, která upadla na molu. Zvládla to však bravurně a s úsměvem pokračovala v šou dál. Nebudeme si lhát, většina fanoušků Victoria's Secret se na více než na luxusní spodní prádlo těší zejména na smyslné krásky, které ho předvádějí. I tento rok to byly Adriana Lima, Candice Swanepoel, Josephine Skriver, Rome Strijd, Bella Hadid, Taylor Hill či Stella Maxwell. Všechny vypadaly více než úžasně a pohled na následující záběry bude stát za to. 

Domů
Sdílet
Diskuse