Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2017 16:28
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Zákulisí přehlídky Victoria's Secret bylo plné spoře oděných žen. Nejkrásnější modelky světa se před show bavily a fotily

Uložit Uložené

V zákulisí přehlídky to pořádně žilo, o čemž vás přesvědčí následující záběry.

Letošní přehlídka Victoria's Secret je sice za námi, ale na internetu se o ní stále vášnivě diskutuje a ještě dlouho bude. Dnes jsme vám přinesli článek, ve kterém jste mohli vidět, jak to na samotné show v Šanghaji vypadalo. Nemusíme ani zmiňovat, že tým z Victoria's Secret při tvorbě prohlídky opět předvedl svou kreativitu a vše vypadalo více než úžasně.

A jak to vypadalo v zákulisí nejkrásnější přehlídky roku? Nuže, modelky se zejména fotily, bavily a tančily, a tak tam bylo pořádně horko. Na své sociální sítě přidávaly jednu fotku za druhou a my jsme se snažili vybrat ty nejlepší. Z profilů na Instagramu je zřejmé, že modelky si show opravdu užily. Myslíme, že další slova jsou zbytečná, a tak už přejděme k samotným záběrům.

Domů
Sdílet
Diskuse