Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2017 16:08
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Jak by vypadal iPhone SE 2 v kabátě iPhonu X? Malé rozměry a displej bez rámečků rozpoutají šílenství

TECH
Uložit Uložené

Očekávaný generační nástupce může mít před sebou růžovou budoucnost. Musí být ale trendy.

Jelikož od představení populárního modelu iPhone SE uběhly téměř dva roky, fanoušci nakousnutého jablíčka už netrpělivě očekávají nástupce, který by mohl být tentokrát vybaven moderním konstrukčním provedením ve stylu desítky. I proto začalo poslední dny kolovat internetem nové video, kde se předvádí kombinace víceméně tradičního těla, displeje, kolem kterého nejsou téměř žádné rámečky a kontroverzního výřezu v jeho horní části, kde jsou umístěny senzory včetně selfie kamery.

Hlavní hvězdou je tedy iPhone SE 2, tedy lépe řečeno pouze jeho koncept, za kterým stojí poměrně známý chlapík s přezdívkou Concept Creator. Představení kompaktního iOS smartphonu může proběhnout někdy začátkem příštího roku a tato práce nám dává představu, co se asi tak dá od společnosti Apple očekávat. Úspěch iPhonu X s největší pravděpodobností ovlivní vizuální podobu nadcházejících generací všech modelů, nejen loňského modelu se 4palcovým displejem.

Pokud by očekávaná novinka přece jen dostala moderní poměr mezi zobrazovacím panelem a přední stranou konstrukce, úhlopříčka více než jistě poroste, a to možná až na 4,7 palce. Aniž by musel výrobce z Kalifornie citelně zvětšit rozměry smartphonu. Tělo si tak dokáže zachovat kompaktnost, po které mnozí z nás baží, ale jako bonus přibude nádherný design i větší zobrazovací plocha, takže si filmy nebo seriály vychutnáme podstatně lépe. Více už ale ve videu níže.

Domů
Sdílet
Diskuse