Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2017 15:08
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Našlapaná Tesla Roadster rozesmívá lidi na sociálních sítích. Vtipná srovnání jejích vlastností sahají do nepředstavitelných oblastí

TECH
Uložit Uložené

Automobilka Tesla netušila, co svým novým modelem způsobí.

Od představení nejnovějšího přírůstku do rodiny automobilky Tesla uběhlo jen pár dní a na internetu již vzkvétá zábava právě na účet modelu Roadster. Ačkoli původní myšlenka neměla se zábavou nic společného, nevinný obrázek srovnávající Tesly Roadster a Bugatti Chiron spustil lavinu vtipných i méně vtipných kreací, které naráz začaly nový automobil srovnávat nejen s auty, ale také s banány či smartphony od Applu.

Ze seriózních vlastností se rychle staly nejhloupější kategorie, jaké konkrétní tvůrce v daném okamžiku napadly, a tak z porovnávání jasně vychází, že nejlepším vozem je Toyota Previa z roku 1996, která za méně peněz poskytne více muziky i prostoru. Na druhé straně, iPhone X už v porovnávání nezaznamenal srovnatelný úspěch, protože ani 200 kusů nedokázalo mít nainstalovaný byť jen jeden stěrač. Ale iPhone vyhrál alespoň v kategorii počtu sedadel. I když se lidem při pohledu na moderní memy často zastavuje mozek, Tesla si svou náhlou popularitu zaslouží a nezáleží na tom, zda prohraje s více než 20 let starým vozidlem.

Domů
Sdílet
Diskuse