Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2017 8:52
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Aplikace navržená jen pro ničení smartphonů. Její autor nenávidí iPhony a díky svému dílu jich už stovky zničil

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Zákeřná aplikace je určena k fyzické destrukci tvého zařízení.

Někteří lidé jsou opravdu hloupí a neopatrní, a pokud jim někdo řekne, aby svůj smartphone vyhodili do obrovské výšky, prostě to udělají. A to i přesto, že tuší, že telefon pravděpodobně nechytí a skončí na chodníku. Přesně k tomu totiž navádí poměrně nová aplikace nazvaná Send Me To Heaven, která má na svědomí již stovky telefonů, jak se vyjádřili její uživatelé v obchodech s aplikacemi. Princip je jednoduchý: Vyhoď telefon co nejvýše a aplikace ti řekne, jak vysoko byl. Následně se můžeš porovnat s ostatními v celosvětové tabulce.

Aplikace navržená jen pro ničení smartphonů. Její autor nenávidí iPhony a díky svému dílu jich už stovky zničil

Send Me To Heaven je zdarma pro každého, přesto ji App Store už stihl zakázal, rozmlácených iPhonů totiž bylo příliš. Vývojář, který založil i autorské studio Carrot Pop, se nechal slyšet, že ho situace mrzí, protože měla aplikace za úkol zničit co nejvíce iPhonů. Proti smartphonům jiných značek zřejmě nic nemá, aplikace je však stále dostupná například i na Google Play, ale stahuj ji jen na vlastní nebezpečí.

Domů
Sdílet
Diskuse