Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2017 1:50
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Anella se nazývá první polskou Barbie a za své operace utratila víc než milion korun. 25letá dívka chce být kopií slavné hračky

ZAJÍMAVOSTI POLSKO
Uložit Uložené

Polka už do své proměny investovala pořádný balík.

Bývalá architektka na plný úvazek je dnes lidskou Barbie. Anella An z Poznaně utratila přibližně milion korun na plastické operace a jiné kosmetické úpravy, které ji vzezřením co nejblíže posunou k slavné plastové hračce od Matela. Anella má 25 let a největší část z jejích výdajů na změnu postavy putovala do obličeje (zejména rty) a prsou. To jí však lidé ani přinejmenším nevěří. Anella má totiž až podezřele úzké boky i pás, ale sama tvrdí, že tyto části jejího těla jsou stoprocentně přirozené a dokazovat to mají i hashtagy #natural na její Instagramu.

„Každý má nějaký komplex, například špatné vlasy. Já jsem si chtěla změnit nos a udělala jsem to. A pak mě napadla prsa a tak to celé začalo,“ popisovala své seznámení s plastovou verzí jí samé Anella. „Mám ráda zvláštní a divné věci, sama jsem velmi unikátní.“ Anella má za sebou už i několik modelingových kontraktů, ale stále se částečně věnuje architektuře. Příspěvky na sociální sítě jsou prý jen vedlejší zábava. Internetové názory jsou různé, zatímco některým se její pozoruhodný vzhled zalíbil, dle jiných vypadá jednoduše jako příšera.

Domů
Sdílet
Diskuse