Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2017 16:10
Čas čtení 0:00
Radka T.

I smetí může být předražené. Návrháři vytvořili kožené pytle na odpadky za 9 000 Kč

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pytle na odpadky z kvalitní španělské kůže se mohou směle zařadit mezi další drahé zbytečnosti.

Většina z nás se pravidelně setkává s problémy při vynášení odpadků. Na vině je vždy pytel, které většinou nezvládne odpad nahromaděný v koši. Přímo noční můrou je, když se sáček natrhne nebo z něj začne vytékat cosi odporně smradlavého. Tento problém mají vyřešit stylové kožené pytle na odpadky. Jejich cena je však tak vysoká, že by za ně vyhodil peníze asi jen málokdo.

Za koženými pytli na odpadky stojí španělská značka luxusních doplňků. A jak se ukazuje, podle jejích designérů nelze šetřit ani na takové obyčejné věci, jako jsou právě ony. Vyzdvihuje hlavně materiál, z jakého jsou zhotoveny.

Jsou vyrobeny z kvalitní španělské kůže, ale vypadají jako opravdové plastové pytle na odpadky,“ chlubí se svou nejnovější vychytávkou značka. Co na tom, že jsou tyto pytle možná praktické, ale ve skutečnosti zcela zbytečné a zejména výrazně předražené?

K dispozici jsou totiž v různých velikostech. Za menší pytle nechají případní zájemci v přepočtu 5 600 Kč, ty větší jsou již dražší, stojí něco přes 9 000 Kč. Vybaveny jsou i neonovou žlutou šňůrou, díky čemuž se může pytel úhledně svázat.

Domů
Sdílet
Diskuse