Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2017 10:59
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Conorovi McGregorovi vyhrožoval smrtí irský kartel, protože se zapletl do barové rvačky. Chtěli od něj 900 tisíc eur jako náhradu škody

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Návštěva baru neměla pro Conora skončit dobře.

Irský bojovník Conor McGregor se nikdy nebál kontroverzních situací, ale aktuálně se dostal do zajímavých problémů. Místními médii se jako vichr přehnaly zprávy o tom, že se v jednom dublinském baru dostal do fyzické potyčky, což by možná nebylo tak neobvyklé, ale Conor měl zbít vzdáleného příbuzného člena irského drogového kartelu Kinahan.

Spekulace o konkrétním průběhu potyčky hovořily o tom, že v baru měli schytat údery hned dva muži a právě jeden z nich je příbuzným vysoce postaveného člena zmiňovaného kartelu Grahama Whelan, kterého v kruzích irského podsvětí znají pod přezdívkou The Wig. Jeho příbuzný měl schytat úder do obličeje poté, co zasáhl ve rvačce mezi mladšími muži a udeřit ho měl zřejmě přímo Conor McGregor, za což si hned vysloužil tvrdou reakci ze strany kartelu. Nevadilo jim, že Conor je momentálně pravděpodobně nejpopulárnějším irským sportovcem, a poslali mu jednoznačné ultimátum.

Buď zaplatí 900 tisíc eur za to, co způsobil, nebo jej přijdou zastřelit. K medializovaným zprávám se vyjádřil i samotný McGregor, i když ve velmi tajemné zprávě, protože na svůj Instagram nahrál video, ve kterém pózuje v kapuci a k příspěvku přidal jen slovo „celebrita“, což je výraz z mnoha titulků právě o rvačce v baru. Uvidíme, jestli se o pranici dozvíme ještě bližší informace, ale objevily se už i zprávy, že Conor možná částku zaplatil, protože policie o žádném incidentu nemá hlášení a ani ho neplánuje vyšetřovat, což naznačuje, že se už obě strany dohodly.

The celebrity

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Domů
Sdílet
Diskuse