Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2017 15:09
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Disney uviedlo prvú princeznú, ktorá je v skutočnosti chlapcom. Nechýbali jej ani chlpatá hruď a dôležitý odkaz pre divákov

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Rozprávka opäť rozdelila internet na dve skupiny.

Animovaný seriál Star vs. The Forces of Evil rozpútal na verejnosti veľké vášne ešte v marci, pretože v jednej z jeho epizód sa v rámci sveta Disney objavil prvý bozk medzi dvoma ľuďmi rovnakého pohlavia a seriál posúva spoločenské konvencie ešte ďalej. Najnovšie sa svetlá reflektorov sústredili na postavu menom Marco, ktorý si šiel do školy pre princezné prevziať svoj čestný titul, ale ešte predtým sa prezliekol za princeznú a predstieral, že je žena. Nanešťastie, jeho priznanie pred študentkami prekazila riaditeľka celej školy, ktorá všetkým ukázala, že nejde o ženu, ale o chlapca a podčiarkla to odhalením chlpatej hrude, kde mal Marco presne jeden chlp.

Dôležitým odkazom celej epizódy je však to, že študentky a budúce princezné sa riaditeľkou nenechali oblafnúť a začali vykrikovať, že ak chce byť niekto princeznou, na pohlaví predsa nezáleží. Jedna z princezien vyhlásila, že nezáleží na tom, či je chlapcom, pretože nič z toho, čo povedal, nie je zlé. Ďalšie princezné vykrikovali, že aj Marco môže byť princeznou, ak po tom túži, a tak svoju riaditeľku odohnali z pódia. Samozrejme, na internete sa opäť vytvorili dve pohádané skupiny, pričom prvá z nich príbeh z epizódy podporila a tá druhá ho zase označila za nechutný, a tak je len na tebe, ako sa k rozprávke postavíš.

Domů
Sdílet
Diskuse