Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2017 11:21
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Milion+ v čele s Logicem vydává Jackpotovo posmrtné album. První skladba přichází i s oficiálním videoklipem

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Všichni fanouškové českého Milion+ se dočkali post mortem alba sestaveného ze skladeb, které stihl Jackpot před smrtí nahrát.

Ještě v úvodu letošního roku nás navždy opustil jeden z nejkvalitnějších českých raperů. Jackpot byl dříve dlouhá léta členem kolektivu Milion+, se kterým trávil hodně času i v rámci hudební tvorby. Po této smutné události se čím dál častěji vynořovaly otázky o tom, zda po něm náhodou nezůstaly hotové skladby.

Byla by škoda nechat je navždy ležet v šuplíku, a tak se label v čele s Logicem rozhodl jeho věci připravit do zveřejnitelné podoby a už za pár dní se dočkáme i celistvého počinu, protože měl Jackpot pravděpodobně v záloze materiálu skutečně dost. Mimo to tady máme i plnohodnotnou ukázku s názvem Versace Vibe, která je jasným důkazem toho, že se máme na co těšit. Zároveň je třeba ocenit snahu členů ex-YZO, kteří si tímto činem uctili svého kamaráda.

Domů
Sdílet
Diskuse