Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2017 15:13
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Zaměstnanec spal, tak si sám připravil sendvič, umyl gril a peníze nechal na pultu. Podnik ho pak pochválil za kuchařské zručnosti

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jak nejlépe vyřešit situaci, když máš hlad.

Návštěva restaurace s rychlým občerstvením uprostřed noci je častým jevem při večerech plných alkoholu, ale jak na vlastní kůži zjistil Alex Bowen z Jižní Karolíny, občas se člověk nemůže spolehnout na zaměstnance. Alex si přišel objednat do restaurace Waffle House kolem druhé hodiny v noci, a když se ani po 10 minutách nikdo neozýval, prostě se rozhodl situaci zkontrolovat a zanedlouho zjistil, že zaměstnanec podniku v práci usnul. Místo toho, aby ho vzbudil a nechal se obsloužit, Alex zvolil druhou možnost a zatímco pracovník spokojeně spal, on zapnul gril a připravil si tradiční sendvič se slaninou i sýrem.

Dopřál si extra porci okurek a nakonec se mu vše podařilo připravit do dokonalosti, načež gril vypnul, pořádně ho vyčistil, aby po sobě nezanechal nečistotu a z podniku odešel, ale za sekundu se vrátil, aby za své jídlo zaplatil. Peníze nechal zaměstnanci na pultu, přičemž vše důkladně zdokumentoval na svůj Facebook.

Samotná restaurace se ve veřejném prohlášení vyjádřila, že byli překvapeni kuchařským uměním šikovného Alexe, ale příště nikomu nedoporučují vcházet do zadní části restaurace, a to zejména kvůli potenciálnímu nebezpečí. Spící zaměstnanec dokonce nedostal ani padák a jen ho na týden suspendovali, takže příště si určitě dá větší pozor, aby jen tak neusnul.

Domů
Sdílet
Diskuse